Guide for bidragydere

Vi opererer ikke med en fast form eller “skriveguide” her på bloggen, og det er i høj grad op til dig som bidragyder at afgøre, hvordan du vil fortælle din historie. Man vælger altså selv, hvordan man vil bygge indlægget op og hvilke medier man ønsker at inddrage (tekst, lyd, billeder, video osv.).

Udgangspunktet bør dog altid være konkrete erfaringer, gerne bundet op på et eller flere konkrete spil anvendt i et sammenhængende forløb.

Her er en række spørgsmål, som det kan være en god idé at forholde sig til undervejs i processen:

• SpørgsmålHvilke(t) spil brugte du?
  • Hvilket klassetrin/uddannelsesniveau drejer det sig om?
  • Hvilke(t) fagområde(r) har været involveret?
  • Har du arbejdet sammen med andre?
  • Hvordan har forløbet været bygget op?
  • Hvor lang tid har du arbejdet med forløbet?
  • Hvilket medier/redskaber har været inddraget?
  • Hvilke opgaver i og uden for spillet blev deltagerne stillet?
  • Hvordan reagerede deltagerne?
  • Hvilket udbytte mener du/I at have opnået?

Det er ikke afgørende, at du får besvaret alle disse spørgsmål, men tænk i hvert fald på, at andre interesserede gerne skal kunne vurdere, om de kan bygge videre på dine erfaringer, og sidenhen selv inddrage de(t) pågældende spil i undervisningen.

Mangler der relevante spørgsmål, som man bør forholde sig til i skriveprocessen? Tilføj endelig forslag i kommentarerne herunder.