Om “Spil i skolen”

Kort & godt om bloggen

Hvad: kollaborativ blog for erfaringsdeling om alle typer spil i undervisningen

Hvem: alle der beskæftiger sig med uddannelse – uanset niveau

Hvordan: tag kontakt & få dine erfaringer på bloggen

Spil i skolen stiller skarpt på alle de mange gode erfaringer, som undervisere over hele landet løbende gør sig med spil i undervisningen.

Spil fortolkes i bredeste forstand, og vi samler på historier om alt fra brætspil over forskellige typer digitale spil til rollespil og implementering af spilmekanikker i undervisningen . Kort sagt – alle erfaringer med spil i undervisningen.

Bloggen her fokuserer ikke på én bestemt type uddannelser, men ønsker tværtimod at styrke erfaringsdeling på kryds og tværs af uddannelsessektoren. Det er altså helt underordnet, om du har eksperimenteret med spil i grundskolen, i gymnasiet, på erhvervsuddannelser, eller på universitetet.

Det er op til den enkelte bidragyder at vælge  hvilken vinkel der skal lægges på historien, hvor lang den skal være, og hvad man i det hele taget ønsker at fortælle (der er dog en vejledende guide til inspiration)

Præcis som med indholdet er der absolut ingen krav til formen på det, du vil fortælle. Du kan skrive dit indlæg som ren tekst, bygge det op om billeder, bruge lyd- og/eller videoklip – eller hvad du nu foretrækker.

Hvis du har en spændende historie at fortælle, skal du altså bare tage kontakt, og du vil kort herefter blive oprettet som bruger på bloggen.

Initiativet “Spil i skolen” er non-profit, drives på frivillig basis og er startet af Mathias Poulsen.